Tjänster

Ett brett utbud tjänster inom bygg och renovering

Vid sidan om elektrikertjänster kan vi även utföra arbeten inom följande områden:

  • Snickerier

  • Måleriarbeten.

  • Golvläggning och golvslipning.

  • Badrum och kök.

Här är några av de tjänster som våra erfarna elektriker kan hjälpa till med:

Automation

Smarta hus är ett begrepp som är på modet och blir allt populärare. Det innebär att många av husets funktioner styrs med regleringar och automation. Bland annat värme, ventilation, belysning, larm och annat kan styras på detta moderna och energisnåla sätt

Vi kan hjälpa dig med installation av automationen. Smarta styrmedel kan minska förbrukningen av el genom att den inte används i onödan och stängd av när den inte behövs. Automatiska avstängning av olika apparater minskar även risken för elolyckor och bränder. Med ett  automatiserat, kanske fjärrstyrt, larm kan du öka säkerheten och ställa till välkomna problem för inbrottstjuvar.

Bara fantasin sätter gränser idag

I dag är det bara fantasin som begränsar vad man kan göra med automatisierade styrmedel i ett hem. Med automation kan det mesta i hemmet underlättas. Övervakning blir enklare, inte minst på distans med hjälp av mobil eller dator. 

Är du stressad och har lätt för att glömma saker? Då är fjärrstyrning en utmärkt idé. Stäng av kaffebryggaren, lås dörren eller slå igång larmet med mobilen när du sitter i bilen på väg till jobbet! Är du sugen på en kopp java så kan du slå på bryggaren en stund innan du rullar in i garaget med bilen. Möjligheterna för automation är stora, och utvecklingen går framåt i rasande takt. 

Det smarta, automatiserade systemet kan ta emot signaler från olika håll: sensorer, kontakter, givare och detektorer. Dessa signaler kan sedan styra många olika funktioner i hemmet; belysning, ventilation, värme, lås och larm med mera. Kommunikationen mellan de olika komponenterna i det smarta systemet kan ske via kabel, elnätet, trådlöst eller i vissa fall via radiovågor.

Ta kontakt med oss – vi är ledande bland elektrikerfirmor i Stockholm.