Tjänster

Ett brett utbud tjänster inom bygg och renovering

Vid sidan om elektrikertjänster kan vi även utföra arbeten inom följande områden:

  • Snickerier
  • Måleriarbeten.
  • Golvläggning och golvslipning.
  • Badrum och kök.

Här är några av de tjänster som våra erfarna elektriker kan hjälpa till med:

Automation

Smarta hus är ett begrepp som är på modet och blir allt populärare. Det innebär att många av husets funktioner styrs med regleringar och automation. Bland annat värme, ventilation, belysning, larm och annat kan styras på detta moderna och energisnåla sätt

Vi kan hjälpa dig med installation av automationen. Smarta styrmedel kan minska förbrukningen av el genom att den inte används i onödan och stängd av när den inte behövs. Automatiska avstängning av olika apparater minskar även risken för elolyckor och bränder. Med ett  automatiserat, kanske fjärrstyrt, larm kan du öka säkerheten och ställa till välkomna problem för inbrottstjuvar.

Bara fantasin sätter gränser idag

I dag är det bara fantasin som begränsar vad man kan göra med automatisierade styrmedel i ett hem. Med automation kan det mesta i hemmet underlättas. Övervakning blir enklare, inte minst på distans med hjälp av mobil eller dator. 

Är du stressad och har lätt för att glömma saker? Då är fjärrstyrning en utmärkt idé. Stäng av kaffebryggaren, lås dörren eller slå igång larmet med mobilen när du sitter i bilen på väg till jobbet! Är du sugen på en kopp java så kan du slå på bryggaren en stund innan du rullar in i garaget med bilen. Möjligheterna för automation är stora, och utvecklingen går framåt i rasande takt. 

Det smarta, automatiserade systemet kan ta emot signaler från olika håll: sensorer, kontakter, givare och detektorer. Dessa signaler kan sedan styra många olika funktioner i hemmet; belysning, ventilation, värme, lås och larm med mera. Kommunikationen mellan de olika komponenterna i det smarta systemet kan ske via kabel, elnätet, trådlöst eller i vissa fall via radiovågor.

Vi arbetar med KNX som är ett standardiserat kommunikationssystem för hem- och fastighetsautamation.

Hör av dig till oss om du vill veta mer om automatiserade styr- och reglersystem.

Vi erbjuder även ett antal andra tekniska tjänster:

Fiber

Vi installerar fibernätverk, som idag är den snabbaste och stabilaste nätverkstekniken, perfekt för den som har stora krav på nätverket. Kommunikationsnätverket för telefon, data/internet och TV blir stabilt. och du kommer att få stora möjligheter till ett friare utnyttjande av ditt bredband. Streamar du mycket musik, eller gör du filmer till exempelvis Youtube? Då är ett fibernätverk något för dig.

Datanätverk

Vi projekterar och installerar datanätverk. Bland kunderna finns företag så väl som privatpersoner. Kontakta oss så kan vi ge dig mer information.

Larm och larmväskor

Vi installerar automatiska larmsystem för både hem och arbetsplatser. vi kan även hjälpa till med tillfälliga larmsystem, utmärkta för exempelvis byggarbetsplatser.

Vi installerar dessutom larmväskor som är ett smidigt och mycket användbart provisoriskt larm. En larmväska monteras på kort tid och är ett fullgott och säkert larmsystem.

Tele

Vi kan också  förbättra din telekommunikation, genom att hjälpa till med både små och stora och små teleinstallationer. Teleinstallationer utför vi för såväl privatpersoner som företag.

Ta kontakt med oss – vi är ledande bland elektrikerfirmor i Stockholm.