Elsäkerhet

Vi slarvar inte med elsäkerheten

Elektricitet har under de senaste dryga hundra åren varit en sådan självklarhet att det är lätt att glömma hur farlig den kan vara. Vi har inte glömt bort det, vi vet att många olyckor och bränder har orsakats av amatörmässiga eldragningar. Säkerhetsaspekten är något man måste ha i åtanke när el ska installeras eller repareras, och den typen av jobb bör alltid utföras av en behörig yrkesutövare.

Att hålla elsystemen moderna är ett bra sätt att höja säkerheten i ditt hem. Men du kan också sänka dina elkostnader med hjälp av en uppdatering. Gamla installationer och belysningar drar mer ström än nya. Utvecklingen går ständigt framåt och det kan verkligen göra en ordentlig översyn över ditt elsystem – och detta gäller både privatpersoner och företagare.

Vi är med dig hela vägen

Vi kan hjälpa dig med varje steg i processen – vi kan utvärdera vilka behov som finns, hjälpa till att lägga upp planer och sist men inte minst uföra själva jobbet.

Som vi var inne på ovan så är det inte att rekommendera att en lekman ger sig i kast med komplicerade einstallationer – det kan vara både kostsamt och farligt. Har du sett ”Arga snickaren” på TV så vet du att det kryllar av farliga, amatörmässiga installationer i svenska hem.

Om olyckan skulle vara framme så kommer du dessutom få problem att få ut på försäkringen om du har gjort jobbet själv. Försäkringsbolaget kommer att kräva ett intyg på att installationen är utförd av en certifierad yrkesutövare.

Vi använder material av högsta kvalitet

Som synes finns det många skäl att anlita oss när du vill få ett elektrikerjobb utfört. Vi arbetar alltid enligt gällande normer och använder material av bästa kvalitet. På det viset kan vi garantera högsta kvalitet och att installationerna kommer att hålla i många år framöver. Alla våra uppdrag är dessutom ansvarsförsäkrade, så du kan känna dig trygg i våra händer.

Har du nyligen köpt eller tagit över ett äldre hus? En av de första sakerna du bör göra då är att låta en kunnig yrkesman se över elektriciteten i huset. Det är alltid svårt att veta vilka elsystem som en tidigare ägare låtit installera. Det kan se modernt ut på ytan, men ledningarna kan vara gamla och slitna. Ojordade kontakter bör självklart bytas ut, framförallt i känsliga utrymmen som kök, tvättstuga och badrum. Vatten och el kan vara en livsfarlig kombination.

Vi hittar de dolda elfelen

Våra duktiga elektriker kan hjälpa dig att hitta dolda elfel. Vi kan dessutom hjälpa till med tips och råd om hur du barnsäkrar hemmet ur elsynpunkt.

Vi kan även hjälpa till med att installera en jordfelsbrytare, som stänger av elen om något är på väg att gå fel. En mycket bra försäkring mot elolyckor.

Viktigt att komma ihåg är att det är du som har ansvaret för elen i hemmet. Det gäller husets samtliga elprodukter, från den lilla spotlighten till tunga och elkrävande vitvaror. Är du dessutom ägare av huset så är du även ansvarig för de fasta elinstallationerna.

Anlita oss - du kommer inte att ångra det

Välkommen att kontakta oss – din elektriker på Kunsholmen.  Vi kan garantera att...

  • …du blir riktigt nöjd med jobbet
  • ... du får hög kvalitet på arbetet vi utför
  • … att vi ger dig det där lilla extra för att allt ska bli perfekt utfört.
  • …att vi bryr oss om hur din verksamhet och verklighet ser ut i planering och utförande
  • … att vi ser håller kontakt med dig under hela arbetet så att du har full koll på utvecklingen
  • … att vi ger dig kostnads- och energieffektiva lösningar
Ta kontakt med oss – vi är ledande bland elektrikerfirmor i Stockholm.